lenferink behaalt vgo keur voor alle disciplines

Met vlag en wimpel (score van ruim 90%) heeft het onderhoud- en renovatiebedrijf Lenferink het VGO keurmerk weer verlengd én ook uitgebreid tot alle vier disciplines. Lenferink bevindt zich in een select gezelschap, want ze heeft voor alle vier disciplines de hoogste score behaald en mag zich Vastgoedadviseur noemen.

Het VGO-keur is een certificaat voor duurzaam vastgoedonderhoud. Twee van de vier disciplines hebben betrekking op de buitenschil van het vastgoed (gevel en dak) en twee voor de binnenzijde (interieur en installatie). Alle onderdelen worden door een onafhankelijke auditor van KIWA Nederland getoetst.

Samenwerken met een bedrijf dat het VGO-keur draagt, betekent samenwerken met onderhoud- en renovatieadviseurs die gegarandeerd zorgen voor een goed eindresultaat. De adviseurs ontwikkelen een visie op onderhoud over de lange termijn, treden op als sparringpartner en ‘ontzorgen’. Deze vakprofessionals werken verschillende duurzame lange termijn scenario’s uit, rekening houdend met mens en milieu.

VGO-keur staat voor resultaatgericht samenwerken met financieel gezonde ondernemingen. Dat geeft garantie op het eindresultaat, niet alleen op de inspanning. Dit geeft zekerheid. Ondanks deze zware economische tijden vindt Lenferink het belangrijk te blijven innoveren, onderscheiden en te investeren. VGO-keur is streng, daaraan ontleent het zijn waarde. Het VGO-keurmerk is voor opdrachtgevers dan ook de manier om bedrijven te selecteren voor vastgoedonderhoud en renovaties aan gebouwen en woningen. Een werkwijze die Lenferink op haar lijf geschreven is en nu ook erkend door middel van dit VGO-keur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.