leegloop dreigt voor go ahead eagles

Voor Go Ahead Eagles dreigt er voor de start van het volgende seizoen een leegloop van spelers zonder dat de club er een boel geld aan zal verdienen. Maar liefst twaalf spelers lijken op het punt te staan zonder afkoopsom te vertrekken. Voetbal Primeur zette deze mannen op een rijtje.

Allereerst zijn er meerdere spelers die op huurbasis in Deventer voetbalden en komend seizoen terugkeren naar hun ‘club van herkomst’. Dat geldt voor Peter van Ooijen (PSV), Mickey van der Hart (AJAX), Glynor Plet (Zulte Waregem), Wesley Verhoek (Feyenoord) en Lesly de Sa (AJAX).

Naast aflopende huurcontracten, lopen ook enkele vaste contracten ten einde. Het contract van Marnix Kolder werd al formeel opgezegd en ook de overeenkomsten met Alex Schalk, Xandro Schenk, Jules Reimerink en Lars Lambooij lopen ten einde. Van laatstgenoemde is volgens Voetbal Primeur al bekend dat hij niet op verlenging hoeft te rekenen.

Tot slot mag belofte Mawouna Amevor ook uitkijken naar een nieuwe club. Het is nog niet duidelijk of GA Eagles verder gaat met Puck Postma. De 18-jarige aanvaller heeft in zijn contract nog een optie voor twee extra seizoenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.