leden pc avereest vallen in de prijzen

Op het Zomerconcours Meppel dat afgelopen zaterdag gehouden werd, zijn drie leden van PC Avereest in de prijzen gevallen. Nadieh Rens reed voor het eerst dressuur in de klasse L2. Ze won de eerste prijs met haar pony Twister in de L1/L2, cat. AB in handicap met 191 punten.

Laureen Veerman behaalde maar liefst drie prijzen met haar pony Henshof Wesley: eerste prijs dressuur klasse B met 200 punten en tweede prijs in de andere proef. In het B-springen won ze de derde prijs. Lobke Smit heeft met haar pony Rebelle de tweede prijs gewonnen in het B-springen klassiek, cat. D. Het foutloze progressieve parcours was goed voor een vierde prijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.