landwinkel buitengewoon houdt open dag

Landwinkel Buitengewoon uit Luttenberg houdt zondag 7 juni een open dag. Twee jaar geleden is een oud schuurtje omgetoverd tot een landwinkel met allerlei lekkere en mooie streekproducten. Toen de Landwinkel in 2013 geopend werd, kwamen er meer dan 1000 bezoekers een kijkje nemen op de open dag.

Dit keer is de markt op het erf uitgebreid met ruim 20 standhouders. Er komen veel producenten van de producten die in de winkel verkocht worden, maar ook andere standhouders, met bijzondere en mooie producten en decoraties. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht met activiteiten, een springkussen, grabbel-jurken… Ga maar door. Zet je kinderen op de foto bij de oldtimer trekkers of bij de zodenbemester van loonbedrijf Rensen. En wat dacht je van een heteluchtballon?

Toegang en parkeren zijn gratis. Landwinkel Buitengewoon, Hellendoornseweg 88 in Luttenberg. staging2.buitengewoonluttenberg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.