lambooij verlengt contract bij ga eagles

Lars Lambooij (27) blijft ook de komende twee seizoenen een Eagle. De mannetjesputter die zowel als rechtsback als middenvelder goed uit de voeten kan, tekende vandaag een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2017 bij Go Ahead Eagles houdt.

Dat meldt de club op haar website.

De op 16 april 1988 geboren Lambooij reageert verheugd: “Ik wil graag meehelpen Go Ahead Eagles terug te brengen naar de Eredivisie. Daar ga ik mijn stinkende best voor doen. We hebben een goed team en een

fantastische achterban. Als ik hoor dat we al bijna 5.000 seizoenkaarten hebben verkocht, word ik daar warm van. Het leeft in Deventer. Ik heb het hier naar mijn zin.”

Trainer Dennis Demmers is ook blij dat hij nog minimaal twee jaar met Lambooij op het veld zal staan: “Lars is een winnaar. Een multifunctionele speler met hart voor de club.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.