korenbloem 3377 euro voor voedselbank

Vervolgens hebben de kinderen een boodschappenbriefje meegekregen en mochten ze een vrijwillige bijdrage in de vorm van een voedingsmiddel mee naar school nemen. Ook hebben de groepen 7 en 8 een bezoek gebracht aan de Voedselbank, zodat ze met eigen ogen konden zien hoe alle binnengekomen producten worden behandeld en verwerkt.

De groepen 1 tot en met 6 hebben een presentatie in de klas gekregen door de medewerkers. Op deze manier hebben de kinderen een goede indruk gekregen wat er zoal gebeurt op een Voedselbank.

Als afsluiting werd een sponsorloop gehouden. De kinderen hebben erg hun best gedaan om sponsoren te vinden en door zoveel mogelijk rondjes te lopen rond het voetbalveld van SV Raalte, hebben ze dan ook een heel mooi bedrag hiermee opgehaald.

Vrijdag werd het bedrag op school symbolisch overhandigd aan het bestuur van de Voedselbank, door middel van een zelfgemaakte cheque.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.