kids kleurun levert 1000 euro op

De Kids KleuRun, die op zaterdag 20 juni in het Drostenpark in Raalte werd gehouden, heeft duizend euro opgeleverd voor Stichting Leergeld Salland.

De stichting Leergeld zorgt er voor dat kinderen waarvan de ouders lage inkomens hebben, mee kunnen doen met buitenschoolse activiteiten zoals sporten en dagjes uit. Bij de overhandiging van de cheque gaf de organisatie aan dat ze met een zeer tevreden gevoel terug kijken op het geslaagde evenement. Nicole Hemmink namens de Kids KleuRun en Jurgen Bruggeman namens, Kdv De Rode Bank die hoofdpartner van het evenement was, brachten de cheque langs bij de vrijwilligers van Stichting Leergeld die door Emy de Hoog in ontvangst werd genomen.

De medewerkers waren blij verrast en gaven aan alle beetjes goed te kunnen gebruiken om veel ouders en kinderen te kunnen ondersteunen bij de buitenschoolse activiteiten die erg belangrijk zijn voor de ontwikkeling van ieder kind.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.