kids genieten van modder in olst

Jenaplanschool De Klimboom in Olst stond woensdag in het teken van de Nationale ModderDag. De ochtend begon met een modderlied, een dictee over modder, dat met leem op papier geschreven werd, en uitleg over modder. Na de pauze mochten de kinderen lekker vies worden op het schoolplein.

Glijden over de modderbaan, schilderen met modder, kleien met klei uit de tuin, spelen met water en zand, een muur lemen en nog veel meer modderige spelletjes kwamen voorbij. Sommige kinderen schminkten zichzelf zelfs met modder.

ModderDag is spelen met de elementen: water en zand. Maar ModderDag is ook contact met de natuur. Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Tienduizenden kinderen zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.