keukenland wijhe krijgt opnieuw keurmerk

Keukenland Wijhe is opnieuw onderscheiden met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.

Dit keurmerk is niet toegekend door de brancheorganisatie, maar door consumenten. Klanten worden gevraagd om een vragenlijst over kwaliteit en service in te vullen. De vragen variëren van hoe de ervaringen met de verkopers zijn, tot en met het nakomen van garanties.

Maar ook of men zelf weer bij die winkel zou kopen, of men de winkel bij anderen zou aanbevelen. Tot slot geven de klanten de zaak een rapportcijfer. Negentig procent van alle ondervraagde klanten moet een hoge score geven om de keukenzaak voor het keurmerk te laten slagen. Het hele proces wordt begeleid door een registeraccountant. Deze geeft ook bij elk label een accountantsverklaring af.

Ieder jaar worden de zaken namelijk opnieuw door klanten beoordeeld. Scoort een keukenzaak onder de maat, dan wordt het keurmerk afgenomen. Een keukenzaak met het keurmerk moet zich dus blijven bewijzen. Daarom is het keurmerk een uitstekende leidraad voor consumenten om een goede en betrouwbare keukenzaak te herkennen.

Veel voorbeelden en informatie vind je op de website van de Stichting Voorlichtingsburo Wonen: staging2.voorlichtingsburo-wonen.nl

Keukenland Wijhe

Wengelerafweg 6

8131 TG WIJHE

Tel: 0570-522032

staging2.keukenland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.