kermis heeten een groot feest

Kermis Heeten zit er weer en het was, zoals viel te verwachten, één groot feest. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds. Zo traden zaterdagavond onder andere Boh Foi Toch, de Headphone Players uit Heeten en DJ Tony Star op. Als afsluiter draaide Robin Koerhuis, ook een dj uit Heeten.

“Er hing een gezellige sfeer. Ook de mogelijkheid om van één tent naar twee tenten te gaan bleek goed uit te pakken”, laat Mark Bril namens de Oranjevereniging weten. “Ook was het op de kermis zelf gezellig en was het terras voor de tent goed bezet. Wat ons betreft een gezellige en leuke avond en tot volgend jaar!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.