kennis maken met oostenwind tijdens open huis

Basisschool Oostenwind uit Raalte houdt op 19 juni een open huis. Tijdens die open dag kunnen ouders kennis maken met het peuter- en kleuteronderwijs van Oostenwind dat landelijk als voorbeeld is gesteld. Het open huis is van 09.00 tot 11.00 uur.

Bij het onderwijs op Oostenwind is ieder kind mede-eigenaar van zij of haar ontwikkelingsproces. De kinderen krijgen alle ruimte om te groeien en vaardigheden eigen te maken. Dat kunnen ze allemaal in het eigen tempo doen. “Als een 3-jarige verder is dan de leeftijdsgenootjes hoeft het kind niet te wachten,

maar krijgt hij of zij de kans zich verder te ontwikkelen”, laat de basisschool weten.

Ook zijn de traditionele acht groepen losgelaten op Oostenwind. Ze werken er in vier units. Unit één is voor kinderen van 2 tot 4 jaar, unit twee voor kinderen van 4 tot 6 jaar, in unit drie zitten kinderen van 6 tot 9 jaar en in unit vier ontwikkelen kinderen van 9 tot 12 jaar zich. De kinderen bepalen hun eigen tempo. Het is mogelijk dat kinderen uit unit één opdrachten uit unit twee doen omdat ze daar al aan toe zijn.

Als je vragen hebt en niet tijdens het open huis aanwezig kan zijn dan dan kun je bellen naar 0572-363454 of mailen naar unit1@oostenwindraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.