jongens laten banden leeg lopen op school

Drie jongens van 5-7 jaar hebben vrijdagmiddag de banden van ongeveer 25 basisschoolkinderen van de Bolster in Raalte leeg laten lopen. Gelukkig schoot een fietsenmaker te hulp.

“Afgelopen vrijdagmiddag werd er door ‪de Bolster‬ in lichte paniek gebeld naar de wijkagent”, laat de politie weten. “Enige knaapjes leeftijd 5/7 jaar van een concurrerende school hadden het plan opgevat om eens een geintje uit te halen. Van een stuk of 25 fietsen werden de ventielen eruit gedraaid en weggegooid. Gevolg huilende kinderen en boze ouders.”

De conciërge had de echter in de kladden gevat en belde de wijkagent. “Deze kon niet ter plaatse komen, maar het schoot hem te binnen dat er een paar honderd meter verderop een fietsenmaker zit. Een telefoontje en enige minuten later had de fietsenmaker, dhr. R.A te R aan de Deventerstraat, een medewerker met een zak ventielen naar de school gestuurd. Kinderen blij ouders tevreden. Kosten: 0 euro. We maken geen reclame maar dit noemen we nu echt service. En de conciërge? Die weet vast wel iets te verzinnen voor de drie deugnieten”, zegt de politie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.