Home / archiefcentraal / jody lukoki verruilt pec voor ludogorets

jody lukoki verruilt pec voor ludogorets

Jody Lukoki vertrekt al na één seizoen bij PEC Zwolle. De rappe vleugelaanvaller tekent een contract voor drie jaar bij het Bulgaarse Ludogorets. Naar verluidt houdt PEC ongeveer één miljoen euro over aan de transfer.

Afgelopen seizoen kwam Lukoki tot 31 competitiewedstrijden, waarin hij tweemaal trefzeker was. In de Europa League zette de rechtsbuiten PEC op een 1-0 voorsprong tegen Sparta Praag, hij was daarmee verantwoordelijk voor het eerste Europese doelpunt ooit namens PEC Zwolle.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.