jeugdleden pc avereest in de prijzen

Op 28 juni heeft Lobke Smit met haar pony Rebelle de 1e prijs gewonnen bij SGW Vlietland in de klasse B, cat. C/D/E met 191 punten voor dressuur en de combinatie was foutloos bij cross en springen. De Almelose Ruiterdagen voor pony’s vonden plaats van 26 t/m 28 juni en er werden prijzen gewonnen in de dressuur.

Nadieh Rens behaalde met haar pony Twister een 1e prijs en een 3e prijs in de L1/L2-dressuur cat. A/B in handicap met resp. 192 en 193 pnt. Laureen Veerman won met Henshof Wesly een 2e prijs met 191 pnt in de B-dressuur, cat. A/B. Tessa Rumph startte met I Follow You en behaalde in de L1-dressuur, cat. C/D/E een 4e en 5e prijs met resp. 202 en 190 pnt. Marlijn Veerman won met Passoa twee keer de 6e prijs in de B-dressuur, cat. D met 194 pnt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.