jeugdleden pc avereest in de prijzen

Op 28 juni heeft Lobke Smit met haar pony Rebelle de 1e prijs gewonnen bij SGW Vlietland in de klasse B, cat. C/D/E met 191 punten voor dressuur en de combinatie was foutloos bij cross en springen. De Almelose Ruiterdagen voor pony’s vonden plaats van 26 t/m 28 juni en er werden prijzen gewonnen in de dressuur.

Nadieh Rens behaalde met haar pony Twister een 1e prijs en een 3e prijs in de L1/L2-dressuur cat. A/B in handicap met resp. 192 en 193 pnt. Laureen Veerman won met Henshof Wesly een 2e prijs met 191 pnt in de B-dressuur, cat. A/B. Tessa Rumph startte met I Follow You en behaalde in de L1-dressuur, cat. C/D/E een 4e en 5e prijs met resp. 202 en 190 pnt. Marlijn Veerman won met Passoa twee keer de 6e prijs in de B-dressuur, cat. D met 194 pnt.

Meer foto's