jeugd vv lemelerveld sluit seizoen zonnig af

Onder prachtige weersomstandigheden heeft de jeugd van de vv Lemelerveld zaterdag het voetbalseizoen op passende wijze afgesloten.

In de ochtend werden door de E- en F-teams en de voetbalschool wedstrijden gespeeld tegen de ouders, met als afsluiting het nemen van strafschoppen. Na afloop was er een gezellig samen zijn in de kantine met een verloting voor de jeugd spelers waar prachtig prijzen te winnen waren.

In de middag werden voor de D- tot en met A-teams een onderling toernooi gespeeld waarbij werd gewerkt met een blinde uitslag zodat ieder team even veel kansen had om te winnen. De teams waren verdeeld over vier poules, van de winnaars van iedere poule komt een foto in de kantine te hangen op de wall of fame. Na de bekendmaking van de winnaars was er ook voor deze teams een verloting met prachtige prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers uit Lemelerveld.

Deze afsluitende dag werd door veel teams aangegrepen om de jeugdleiders te bedanken voor de tijd en energie die ze in de begeleiding van hum team hebben gestoken dit seizoen. Velen van hen gingen met wel verdiende pakketten naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.