jan antonissen komt met slow juice

Iets wat wel gebeurt bij het maken van smoothies en het gebruik van sap-centrifuges die de vitamines als het ware kapot slaan”, vertelt Antonissen.

“De sappen zijn bovendien vezelrijk en super gezond, omdat er geen suikers en chemische conservering- of kleurmiddelen worden toegevoegd. Dus sap zonder E-nummers. Iets wat tegenwoordig schijnbaar bijna onmogelijk is als je in de schappen van de supermarkt kijkt.”

Supergezond

Dat het supergezond is, blijkt wel uit het feit dat sommige ziekenhuizen en huisartsen (ook hier in de regio) de ‘Slow-Juice-sappen’ sterk aanbevelen aan patienten die aan moeten sterken. “Door het dagelijks nuttigen van deze sappen krijg je een natuurlijke vitamine-boost, waardoor de weerstand op peil wordt gebracht en er weer voldoende energie wordt geladen. Door de veranderende eet- en drinkgewoontes passen deze drankjes uitstekend in het assortiment van onder andere bedrijfskantines en restaurants.”

Antonissen maakt het helemaal supergezond, omdat hij de sappen bereidt met hoofdzakelijk Bio-ingrediënten. Om iedereen kennis te laten maken met deze supergezonde natuurdranken, houdt Antonissen op donderdag 11 juni een proeverij in zijn kraam tegenover de Hema in Raalte, op vrijdag 12 juni bij de katholieke kerk in Dalfsen en op zaterdag 13 juni op Het Kroonplein in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.