inschrijving ondernemer van 2015 geopend

De verkiezing van Raalter Onderneming van het jaar (ROJA) is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd onderdeel van de Stöppelhaene-activiteiten. Dit jaar is alweer de twaalfde editie van de ROJA. De uitreiking is een vast en groots onderdeel van het Stöppelhaene. Het is uitgegroeid een netwerk-event waar ondernemers graag naar toe gaan. Dit jaar krijgt ROJA zelfs een extra afsluiter. Hoofdsponsor Rabobank – die zich nadrukkelijk niet bemoeit met de verkiezing zelf – organiseert een muzikale toegift.

Ieder bedrijf uit Raalte komt voor ROJA 2015 in aanmerking. En iedereen kan een onderneming aanmelden. Zeg er bij waarom het bedrijf zich in positieve zin weet te onderscheiden. Denk aan een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid, bedenk het maar.

De aangemelde bedrijven worden ingedeeld in de categorieën Agrarisch, Starters en Midden- en Kleinbedrijf. In de categorie Starters vallen alle bedrijven die korter dan drie jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de categorie Midden- en Kleinbedrijf vallen alle bedrijven uit de (detail)handel, industrie, horeca en dienstverlening.

Een deskundige jury, onder leiding van notaris Van der Werf, beoordeelt de aangemelde bedrijven en nomineert per categorie drie ondernemingen die in aanmerking komen voor de titel. Ieder van de genomineerde bedrijven wordt bezocht door de jury, waarna er in elke categorie één onderneming wordt uitgeroepen tot Raalter Onderneming van het Jaar 2015.

Nogmaals: inschrijven kan vanaf heden door een mail te sturen naar roja@stoppelhaene.nl of via staging2.stoppelhaene.nl. De aanmeldingen moeten binnen zijn vóór 24 juni.

Op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene worden (van 17.00 – 19.30 uur) tijdens een zeer geanimeerde en door ondernemers druk bezochte bijeenkomst in de Sallandse Herberg de winnaars bekend gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.