Home / archiefcentraal / inmind blijft in beweging en gaat verhuizen

inmind blijft in beweging en gaat verhuizen

Inmind by Ter Haar aan de Marktstraat in Raalte verhuist half augustus naar het pand verderop in de straat, en wel het pand tussen Knock Knock Jeansstore en Ter Haar mode. “Doordat straks alle winkels van Ter Haar onder één dak zitten, kunnen we de klant nog meer extra’s bieden,” zegt Ellen ter Haar van Inmind.

De nieuwe winkel biedt meer ruimte om de klant te kunnen bedienen met een groter assortiment. Naast G-Star, DEPT, maar ook Nikkie en Supertrash, zullen er straks nieuwe merken in de rekken hangen. “Er is straks meer keus, ook in accessoires.”

De winkel wordt een verbeterde versie van de huidige. Het persoonlijke advies en de goede bediening blijft, maar er komt een nieuwe, meer huiselijke sfeer. Deze zal volgens Ter Haar als een warm bad voor de klant aanvoelen. Door een koffiebarretje, wordt het mogelijk om in alle rust een kopje koffie te drinken tijdens het shoppen.

Verhuizingsopruiming

Tijdens een openingsweek in augustus zal de verhuizing naar het nieuwe pand worden gevierd. Maar voor het zover is, moet de huidige winkel en het magazijn leeg. Daarom wordt er deze week bij Inmind by Ter Haar met een verhuizingopruiming gestart.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.