huurdersvereniging salland kiest nieuw bestuur

Huurdersvereniging Salland (HVS) praat op dinsdag 30 juni tijdens haar jaarvergadering over het te vormen nieuwe bestuur. Willy Lourenssen, voorzitter van HVS hoopt op een grote opkomst. Lourenssen: “Het is voor alle leden van belang dat 2014 zorgvuldig wordt afgesloten zodat we op een goede manier door kunnen gaan met ons hard maken voor de betaalbaarheid van de sociale huursector. Daar hoort uiteraard een goed en volledig functionerend bestuur bij ”.

De jaarvergadering vindt plaats vanaf 20.00 uur in Het Anna Huis aan De Plas 8 in Raalte. Zaal open vanaf half acht. Alle leden zijn welkom. Het thema van de avond is ‘betaalbaarheid centraal’. Dit naar aanleiding van de huuractie 2014 en het vervolg in 2015. “De inkomensafhankelijke huurverhoging brengt ook dit jaar aanzienlijke problemen met zich mee. Dit verdient aandacht. De ledenwerkgroep Huuractie van de Huurdersvereniging Salland biedt op deze avond een terug- en vooruitblik op de huuractie. De huuractie gaat ook dit jaar door. Belangstellende niet-leden kunnen voor informatie contact opnemen met de huurdersvereniging.”

Verder staat de financiële jaarverantwoording op de agenda. De kascommissie van de vereniging controleert de boekhouding van de vereniging. De belangrijkste taak van de commissie is het controleren van de jaarrekening. Daarna adviseert zij de algemene ledenvergadering wel of niet decharge te verlenen aan het gehele bestuur. Als decharge verleent wordt, accepteert de vergadering dat de bestuurders hun taak naar behoren hebben verricht en ontlast hen van aansprakelijkheid voor hun bestuur over dat jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.