huiskamerconcert sir james bij de haere

Deze band hebben we meerdere keren zien optreden bij Culture Club de Haere. Sir James heeft al die keren een erg goede indruk achter gelaten en komen daarom terug voor een huiskamerconcert op zondag 14 juni.

Met vijf leden en een collectie aan ruwe pop/rockliedjes geeft Sir James geweldige optredens in Nederland maar ook in de rest van Europa. Ze namen twee EP’s op waar ze het maar niet over eens worden, waardoor deze achterin de kast belanden. Na vier jaar besluiten ze zich voor een periode af te zonderen in Groningen. Een wit huisje met een rood dak, een kampvuur, heel veel niets en een gitaar. Deze periode resulteert in het debuutalbum van Sir James, opgenomen in een oude postloods. Het zoeken naar schoonheid is verwerkt in ruwe popliedjes, meerstemmige zang en subtiele arrangementen staan hier volledig in het teken van.

Zondag 14 april staat Sir James in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang 18:00 uur en een kaartje kost €7,50 verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via info@cultureclubdehaere.nl. Voor het huiskamer concert kunt u genieten van een lekker pastamaaltijd die geserveerd wordt vanaf 17:00 uur voor €7,50. De maaltijd van te voren even reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.