Home / archiefcentraal / heetense wandelaars feestelijk onthaald

heetense wandelaars feestelijk onthaald

De wandelaars van de Wandelvierdaagse in Heeten zijn donderdagavond feestelijk onthaald in het dorp. De afgelopen dagen liepen veel Heetenaren mee. Onder hen ook een aantal vrijwilligers van De Zonnebloem, die oudere mensen in een rolstoel begeleidden.

De vierdaagse ging maandag van start met de nodige regenbuien, maar donderdagavond was het weer zo mooi, dat het volle bak was. Na de medaille-uitreiking kregen de deelnemers een ijsje van Bakkerij Bosgoed en die ging er natuurlijk goed in.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.