heetense djs timmeren hard aan de weg

“Aan het begin was het even aftasten”, vertellen de heren. “We moesten even kijken wat voor vlees we in de kuip hadden, helemaal omdat we tegelijkertijd met Boh Foi Toch optraden. Maar al gauw kregen de mensen door dat er in de dj-tent ook al plaatjes werden gedraaid en toen liep de tent snel vol. De stemming zat er lekker in en de mensen genoten van de zomerse Moombahton en houseplaatjes. “

Toen Milan en Calvin voor hun eerste optreden werden gevraagd, wisten ze nog helemaal niet of het wel iets voor ze was. Maar al snel kwamen ze er achter dat het een enorme kick gaf om mensen een spetterende avond te bezorgen door plaatjes te draaien. Inmiddels weten steeds meer mensen wie zij zijn en wat ze doen. Ze staan dan ook voor elk aanbod open, van een kleinschalig feestje tot een groot tentfeest. “Alles is mogelijk in overleg”, zegt Milan.

“Onze werkwijze is eigenlijk dat wanneer wij een boeking binnen krijgen, wij eerst op gesprek komen om de wensen van de gasten te bespreken”, vult Calvin aan. “Dan kunnen wij inspelen op wat het publiek graag wil. En dat bevalt ons erg goed!”

Naast het optreden op Kermis Heeten, hebben de Headphone Players ook al op andere grote feesten gestaan. “Elk feestje is voor ons een hoogtepunt”, vertelt Calvin. “Ieder feestje heeft zijn eigen sfeer en elk feestje is ook weer anders. Ik moet zeggen dat het draaien op het Weidefeest en bij Boode op Zondag ook wel heel bijzonder was. Vooral om te zien dat zo’n zevenhonderd mensen los gaan op de muziek die wij draaien. Dat geeft je wel kippenvel.”

Zomer

De mannen zijn nog lang niet klaar en hebben voor deze zomer grote plannen. “We zijn op dit moment bezig om een discothekentour te gaan doen in de provincie Overijssel. Hier hopen we binnenkort meer over te kunnen vermelden. Buiten dit om zijn wij ook gevraagd of we willen komen draaien op Jeu de pool. Dit is een zwembadfeest in Heeten en dit evenement is helemaal voor het goede doel. Dus hier werken we dan ook graag aan mee.”

Hulp

Het dj-duo heeft het nodige te danken aan enkele mensen uit hun omgeven en ze willen hen dan ook graag bedanken. “Natuurlijk kunnen wij dit alles niet alleen. Met behulp van een aantal handige mensen zijn wij nu op de goede weg. Rudy Alferink heeft ons logo ontworpen en heeft de stickers en de T-shirtjes geregeld. Casper Slinkman heeft onze promofilm gemaakt, die overigens te zien is op onze site staging2.headphoneplayers.jouwweb.nl. Daan Daggevoorde willen wij graag bedanken voor het maken van een sfeerfilmpje, die komt binnenkort online en Marie Jóse Harink heeft onze website gemaakt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.