heatplus uit heino in greenproject rtl 7

HeatPlus uit Heino is te zien in het nieuwe televisieprogramma ‘Greenproject’ van RTL7. Samen met Cogas Tech en Bruins & Kwast geeft HeatPlus een kijkje achter de schermen. Het programma wil de kijker bewust maken, wat groene innovaties voor de leefomgeving kunnen betekenen. De uitzending met HeatPlus is zondag 7 juni om 12.30 uur.

Greenproject is een reisverslag en een aaneenschakeling van informatie met ondersteunende beelden, korte interviews en portretten van ontwikkelaars.

“Het programma gaat over gebruik van energie uit alternatieve bronnen zoals biomassa en geothermie. Met duurzame energie moet duurzaam omgegaan worden. HeatPlus levert houtgestookte CV installaties. Doordat onze installaties warmte opwekken door middel van hout kunnen de gebruikers milieuvriendelijk en goedkoper verwarmen”, vertelt Ben Reuvekamp, eigenaar van HeatPlus en Cogas Tech.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.