groei en bloei open tuinen weekend

De afdeling Salland van Groei & Bloei houdt zaterdag 20 en zondag 21 juni haar Open Tuindagen. Tijdens deze dagen worden particuliere tuinen van 10.00 tot 17.00 uur opengesteld voor het publiek. De deelnemende tuinen liggen in Mariënheem, Luttenberg, Hellendoorn, Marle, Nijverdal, Heeten en Schoonheten.

Het belangrijkste selectiecriterium is de creativiteit die in de tuin is verwerkt.

Het moet interessant zijn voor de leek, maar ook voor de echte liefhebber. Belangrijk is de kleurkeuze en de bijzondere vaste planten en het uitgangspunt dat de tuin ook aantrekkelijk moet zijn voor de vogels, vlinders en insecten. De grootte is daarbij van ondergeschikt belang.

De openstelling van de tuinen is bedoeld voor mensen, die zelf plezier beleven aan tuinieren en graag eens bij een ander willen kijken. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.salland.groei.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.