Home / archiefcentraal / goud voor martin breunissen op nk

goud voor martin breunissen op nk

Martin Breunissen uit Raalte heeft afgelopen weekend een eerste plaats behaald op de 800 meter bij het Nederlands Kampioenschap Atletiek voor masters (atleten vanaf 35 jaar) in Zierikzee. Deze winst voor de atleet van Atletiekvereniging Daventria uit Deventer is een mooie opmaat voor het Wereld Kampioenschap, die dit jaar van 4 tot en met 16 augustus in Lyon (Frankrijk) wordt gehouden. Martin Breunissen zal Nederland vertegenwoordigen op de 800 meter.

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.