golf topprestaties van wolbers en koggel

Gerrit Koggel uit Dalmsholte pakte de maximale tien punten deze ronde voor het strokeplay klassement met zijn ronde van 55 slagen voor de 18 holes, Gerrit scoorde maar liefst 4 birdies en wel op de holes, h2, h4, h5 en h11. Deze score betekende voor Gerrit ook dat hij 39 stableford bij elkaar speelde en zijn hcp van 4.2 naar 537 speelde.

Ook 39 stableford punten speelden Nijverdaller Gerrit Tempert en Lemelervelder Gerard Hulsman bij elkaar. Gerrit Tempert had hier 57 slagen voor nodig en Gerard 60 slagen. Gerrit zijn hcp daalde van 5.6 naar 5.0 en van Gerard van 8.8 naar 8.2. Drie spelers volgden met 35 stableford punten en wel Hans Strijkveen uit Raalte na een ronde 56, Diny Fransen uit Raalte na een ronde 63 en Dinie Hekman uit Ommen na een ronde van 74 slagen.

34 stableford punten waren er voor Jan Hekman uit Ommen, Henri Duerink en Gerrit Dankelman uit Lemele, Jan had 58 slagen hiervoor nodig en Henri 60 en Gerrit 69 slagen voor de 18 holes. Al deze spelers kregen punten voor het tussenklassement welke wordt aangevoerd door Gerard Hulsman met 78 punten, Hans Strijkveen staat tweede met 71 punten en Tonnie Reimink is derde met 59 punten.

De uitslag strokeplay was Gerrit Koggel 55 slagen, Hans Strijkveen 56, Gerrit Tempert 57, Jan Hekman uit Ommen 58, Gerard Hulsman 60 evenals Henri Duerink, Bert Wolbers en Jan Nekkers 61 slagen en Bert Duerink met 62 en Diny Fransen met 63 slagen kregen punten voor het tussen klassement. Hans Strijkveen gaat hier fier op kop met 101 punt, Jan Hekman uit Ommen volgt met 71 punten als tweede en derde is nu Gerrit Koggel met 57 punten. Tonnie Reimink is vierde met 56 punten.

Zie voor de volledige uitslag staging2.nppb.nl, baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.