goed toeven op camping de tippe

120 kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool hebben afgelopen weekend hun tenten opgezet op ‘Camping De Tippe’. Het midzomernachtkamperen werd voor de tweede keer georganiseerd door Vrienden van de Tippe en Sportbedrijf Raalte.

Nadat de tenten stonden begonnen de spelletjes in en rondom het water, waarbij ook het nieuwe beachveld door de kinderen goed werd gebruikt. Patat en snacks werden verzorgd door snackbar bij Willem en cafetaria Heino; een heerlijke manier voor de kinderen om weer een beetje op temperatuur te komen.

Het avondprogramma werd verzorgd door Scouting Heino: onder andere levend Stratego, levend ganzenbord, een heerlijk kampvuur en tot slot een spannend spel in het donker. Rond middernacht moesten de kinderen naar hun eigen tent; om circa 3 uur ’s nachts was het stil op de camping en kon de begeleiding ook nog een paar uurtjes slapen. Een paar regenbuitjes in de nacht zorgde voor het ultieme campinggevoel.

Na een heerlijk ontbijt en een frisse duik in het zwembad werden de tenten weer opgeruimd en zijn de kinderen moe en voldaan naar huis gegaan

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.