geef je op voor zomers ijsselsportkamp

De zomervakantie moet nog beginnen, maar voor je het weet loopt hij al weer tegen het eind. Op zich niet vervelend, want ook dit jaar verzorgt ut Huus Sportstimulering weer het IJsselsportkamp in de laatste week van de vakantie. Voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Dit jaar met wel twaalf verschillende sporten. Opgeven kan vanaf nu.

Het was een groot succes in de afgelopen jaren: het IJsselsportkamp. Met een 130 deelnemers vorig jaar een prachtig einde van de zomervakantie. Ook dit jaar wordt het kamp gehouden op de laatste maandag, woensdag en donderdag (10, 12 en 13 augustus) van de vakantie. Kinderen kunnen zich opgeven voor deelname aan één dag, drie dagen of drie dagen en een nacht. Bij deze laatste mogelijkheid is het sportprogramma uitgebreid met een bonte avond, disco en ontbijt.

Veel sportverenigingen verlenen hun vrijwillige medewerking aan het kamp. Hierdoor is het mogelijk dat er een heel divers aanbod van sporten wordt aangeboden. Zoals turnen, badminton, voetbal, zwemmen, handbal, atletiek, volleybal, hockey, tafeltennis, klimmen, survival, bootcamp en free running. Voor een ieder dus wel wat wils. Thema dit jaar is Fair Play en meedoen is belangrijker dan winnen.

Het IJsselsportkamp wordt gehouden in het SPOC Wijhe, het zwembad en de buitensportvelden rondom. Kosten liggen tussen de 6 en 25 euro, afhankelijk van hoeveel je komt. Wil je zeker zijn van deelname aan het IJsselsportkamp of wil je meer informatie, kijk dan op: staging2.sow.olst-wijhe.nl/ijsselsportkamp2015 en geef je op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.