gb lokale woonvisie voor regionale afspraken

GemeenteBelangen Raalte wil dat de lokale woonvisie vaststelt wordt voordat de regionale afspraken gemaakt zijn. “Het college is gestart met het inventariseren van de woonwensen van de inwoners van de Gemeente Raalte. Dit om te komen tot een breed gedragen gemeentelijke woonvisie. De inventarisatie is afgerond. Nu zijn wij op het punt om de gemeentelijke visie vast te stellen”, vertelt Jasper Guldemond namens de partij.

“Op dit moment wordt het vaststellen vertraagd omdat het college wacht op regionale afspraken. Maar daar is een gezamenlijke visie juist voor bedoeld. Om als houvast te dienen bij het maken van afspraken met derden.”

Volgens GemeenteBelangen moet de volgende route bewandeld worden: ‘Vaststellen eigen visie, dan overleg met regionale partners, afstemmen en komen tot regionale afspraken en dan in de uitwerking rekening houden met beide: de eigen visie en de regionale afspraken.’

“Vandaar ons verzoek om het traject om te komen tot een gemeentelijke woonvisie, te vervolgen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.