Home / archiefcentraal / gait groot beumer lid van verdienste vv heino

gait groot beumer lid van verdienste vv heino

Tijdens de 40e editie van het Sportreal toernooi bij VV Heino is Gait Groot Beumer benoemd tot lid van verdienste van de vereniging. Al jarenlang organiseert hij dit toernooi en zet hij zich in voor sportbevordering in het algemeen en voetbal in het bijzonder.

Er werd ook nog gevoetbald. Herxen heeft, door een 2-0 overwinning in de verlening op Murphy uit Raalte, deze editie gewonnen. De teams van d’ Olde Wettering eindigden op de plaatsen drie en vier. Het bleef nog lang onrustig in Heino.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.