ga eagles start met seizoenkaartmeter

Go Ahead Eagles heeft vanaf vandaag de ‘seizoenkaartmeter’ in het leven geroepen. Daarmee speelt de club in op de stormloop bij de seizoenkaartverkoop. Vanaf nu wordt dagelijks de tussenstand van het aantal verkochten seizoenkaarten gepubliceerd.

De seizoenkaartverkoop liep al vanaf de start enorm goed. Ondanks dat Go Ahead Eagles komend seizoen een niveautje lager speelt, lieten de supporters nog maar eens zien hoe loyaal ze zijn. Eerst konden de kaarthouders verlengen, waarna ook de animo onder fans op de wachtlijst groot bleek. Vandaag ging de vrije verkoop van start.

“We merken dat niet alleen de belangstelling voor seizoenkaarten groot is. Ook naar het aantal verkochte seizoenkaarten wordt volop gevraagd”, zegt de club op haar site. “Het zegt iets over het wij-gevoel onder supporters van onze rood-gele trots. Júist nu willen we er staan met z’n allen, om Go Ahead Eagles te steunen in de strijd om promotie. Eén supportersschare, één taak.”

Om dit nog extra kracht bij te zetten, verschijnt er vanaf vandaag dagelijks om 20.00 uur de tussenstand van het aantal verkochte seizoenkaarten. Vandaag stond de teller op 4.809 stuks.

Europese mijlpalen en prijzen

“Om het nog leuker te maken, hebben we drie (voorlopige) Europese mijlpalen ingesteld”, aldus Go Ahead Eagles. “Bij 5000 verkochte seizoenkaarten verloten we namelijk de wedstrijdbal van het Europese thuisduel onder de fans die een jaarkaart hebben gekocht. Bij 5250 verkochte seizoenkaarten wordt een wedstrijdshirt van het Europese thuisduel verloot en bij 5500 verkochte jaarkaarten wint een fan een droomreis voor twee personen. En wel naar de Europese uitwedstrijd van Go Ahead Eagles op 2 of 9 juli. Dit is inclusief vlucht (samen met de spelers en staf), hotel en toegangskaarten voor de wedstrijd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.