ga eagles opent tegen jong psv

Go Ahead Eagles weet dat ze terug zijn in de Jupiler League. Bij het bekijken van het conceptprogramma bleek dat de Deventer trots begint op een maandagavond 10 augustus met een uitwedstrijd tegen Jong PSV.

De eerste thuiswedstrijd, in de vernieuwde Adelaarshorst, is op zondag 16 augustus. Dan komt Telstar op bezoek. Vervolgens is Go Ahead Eagles een week vrij om vervolgens op maandag 24 augustus op bezoek bij FC Den Bosch te gaan.

De eerste topper voor GA Eagles is op vrijdag 6 november, dan komt FC Dordrecht op bezoek in de Adelaarshorst. Interessant detail, de ploeg van Dennis Demmers sluit de competitie af met een thuisduel tegen NAC.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.