ga eagles boekt ruime zege op streekteam

Go Ahead Eagles heeft zijn laatste wedstrijd voor het Europese avontuur met ruime cijfers gewonnen van het Sallands Streekteam. De rood-gelen waren met 0-8 te sterk op het veld van SV Heeten.

Waar vorig jaar de spanning nog om te snijden was bij het duel tussen de profs uit Deventer en de amateurs van verschillende clubs uit Salland, was dat zaterdagavond niet echt het geval.

Na ruim tien minuten voetballen opende Teije ten Den, die tegen Terwolde maar liefst vijf keer trefzeker was, de score. Elvio van Overbeek volgde het voorbeeld van de spits en legde enkele minuten later de 0-2 in het mandje. Voor rust werd er verder niet meer gescoord.

Na rust was Go Ahead Eagles wederom na ruim tien minuten trefzeker. Het was weer Ten Den die de Deventenaren een riante voorsprong bezorgde. Ook deze goal werd snel opgevolgd door nóg een treffer, dit maal afkomstig van Randy Wolters. Ten Den maakte tien minuten later zijn ‘onzuivere’ hattrick compleet door de 0-5 op het scorebord te zetten.

Go Ahead Eagles liep in het restant van het duel uit naar een fraaie 0-8 overwinning. Een heel andere uitslag dan vorig jaar, toen de profs nog van geluk mochten spreken dat er gewonnen werd in Heeten (3-4). Maar het eerstvolgde duel zal voor de Adelaars pas van echte betekenis zijn. Komende donderdag staat namelijk het treffen met Ferencvaros op het programma. Om 20.00 uur wordt afgetrapt in Emmen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.