film in het lommerrijk

De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson. Een reactie van een kijker: Deze film is het dubbel en dwars waard. Het is een Roadtrip comedy die een beetje doet denken aan Forest Gump. Het hoofdkarakter vertelt over zijn leven waarin hij de grootste wereldleiders heeft ontmoet en een grote impact op het verloop van de geschiedenis heeft gehad.

Ondertussen beleeft hij een avontuur als hij op zijn 100ste verjaardag uit het raam klimt en op het busstation per ongeluk iets meeneemt wat niet van hem is.

Mensen, kom kijken en geniet! Aanvang 21.00 uur, entree € 3,- Neem in de pauze een drankje. Super romantisch uitje? Het Lommerrijk natuurlijk!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.