extra voorstellingen in voorverkoop hoftheater

Het liep storm bij de voorverkoop van het HOFtheater. Naar de voorstellingen van The Dutch Eagles, Daniël Lohues en Irish Bee Gees is zoveel vraag, dat er extra voorstelling zijn geboekt. De voorverkoop van het HOFtheater duurt nog tot en met 30 juni. Kaarten bestellen kan via staging2.hofinsalland.nl.

[B]The Dutch Eagles[/B]

Op dinsdag 6 oktober is de extra voorstelling van The Dutch Eagles. Nederlands meest succesvolle tribute band viert dit seizoen 10 jaar on the road. The Dutch Eagles zijn uitgegroeid tot de ultieme vertolkers van het oeuvre van de Eagles, maar ook de sound van hun genre-genoten. Uniek en herkenbaar. Nu de Eagles hun 40-jarige bestaan vieren, staan de Nederlandse mannen stil bij hun eigen jubileum. Voor de extra voorstelling op 6 oktober worden alleen zitplaatsen verkocht.

[B]Daniël Lohues[/B]

De extra voorstelling van Daniël Lohues vindt plaats op woensdag 16 maart 2016. Met een hoofd vol muziek en verhalen gaat Daniël op pad langs de theaters van Nederland. Zelfgemaakte songs over de liefde en het leven. Verhalen over ver weg en dichtbij. Waar komen we vandaan, waar gaan we naar toe? Van het grote wereldnieuws naar de gebeurtenissen in de buurt: het is maar een klein eindje fietsen. Ook de verkoop van deze extra voorstelling gaat erg hard, hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

[B]Irish Bee Gees{/B]

De Irish Bee Gees doen hun extra voorstelling op woensdag 6 april. Dit is een indrukwekkende theatershow rondom the Gibb Brothers. Ze laten dertig wereldhits de revue passeren, waaronder de kaskrakers ‘Massachusetts’, ‘Don’t forget to remember me’ en ‘Words’. Het gevoel van Saturday Night Fever is helemaal terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.