experience outdoor wint cultuurprijs raalte

Het festival Experience Outdoor heeft dit jaar de Cultuurprijs Raalte gewonnen. Het evenement won hiermee een geldbedrag van duizend euro. De prijs werd vrijdagavond in het HOFtheater uitgereikt.

“Dat ons festival Experience Outdoor was genomineerd was al een bijzonder welkome verrassing. Dat ons mooie evenement uiteindelijk de hoofdprijs zou winnen was niet verwacht”, laat de organisatie in een eerste reactie weten.

Volgens de vakjury is Experience Outdoor een vernieuwend Dance-evenement in de regio, heeft het veel potentie om groter te worden en sluit het goed aan bij de jongere doelgroep.

De jury bestond uit Eleon de Haas, Femke Wijma, Gerard Elferink, Diny Heidenrijk, Pieter-Bas Rebers en Annemarie Eijsvogels. Naast de hoofdprijs voor Experience Outdoor deelden zij ook prijzen uit aan de winnaars van de diverse categorieën.

Bij de categorie ‘muziek’ was dat het Lil’Hill Festival in Luttenbergn, bij ‘Beeldende kunst, literatuur en multimedia’ won stichting Cult uit Raalte en in de categorie ‘Theater en dans’ viel Podium Heino in de prijzen. Al deze winnaars kregen 250 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.