Home / archiefcentraal / excursie op landgoed het rozendael

excursie op landgoed het rozendael

Onder leiding van natuurgids Agnes Neimijer is er een excursie naar de tuinen rondom landgoed ‘Het Rozendael’ in Heino. Op 17 juni begint de excursie om 09.30 uur. Kosten zijn vier euro en opgeven kan via 0572-391955 of via h.nijmeijer@online.nl. Je vindt landgoed ‘Het Rozendael’ aan de Rozendaelseweg 3.

Normaal gesproken zijn de tuinen niet toegankelijk. Voor deze excursie stelt de familie van Ittersum de tuinen open. Je komt er oude bomen, kruiden- en groentetuinen tegen. Maar ook een siertuin met borders en een ezelweide.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.