elvio van overbeek naar go ahead eagles

Go Ahead Eagles heeft Elvio van Overbeek aangetrokken. De rechtsbuiten komt over van PSV en tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een jaar.

Van Overbeeks contract liep af bij PSV, waardoor hij transfervrij een nieuwe club kon kiezen. Er was belangstelling uit zowel de Eredivisie als de Jupiler League. “Maar bij Go Ahead Eagles had ik het beste gevoel”, laat Van Overbeek weten op de website van Go Ahead Eagles. “Ik heb goede gesprekken gehad, vandaag nog met trainer Dennis Demmers, daarna was de keuze niet zo moeilijk meer. Ik zocht de beste klik en heb die gevonden.”

Van Overbeek(21) kiest vanuit ambitie: “Ik wil zo veel mogelijk wedstrijden spelen en me op die manier doorontwikkelen. Go Ahead bewijst al heel lang dat jonge spelers hier in Deventer kunnen doorgroeien. Kijk maar naar jongens als Quincy Promes en Jarchinio Antonia. Die hebben destijds de juiste stap gezet en zijn vervolgens weer hogerop gekomen. Dat wil ik ook. En wat is er mooier dan dat bij een club te doen waar het voetbal zo leeft en waar zo’n mooie sfeer hangt?”

Voorzitter Edwin Lugt laat op de website weten blij te zijn met de komst van de rechtsbuiten: “Met het aantrekken van Elvio zijn we er wederom in geslaagd een talent voor een langere periode aan ons te binden. Elvio is een snelle, attractieve buitenspeler die voor veel dreiging zorgt en daarmee perfect bij Go Ahead Eagles past.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.