elshofschool maakt allerlaatste schoolfoto

Na dit schooljaar moet de Elshofschool sluiten. Groep acht had de eer om op 3 juni de allerlaatste klassenfoto in het bestaan van de Elshofschool te maken. De vijf kinderen werden door Linda van Lohuizen op de foto gezet en Mariel Jonkman van Hairstyl heeft het haar van de kinderen gedaan.

Op de Elshofschool zaten dit schooljaar 19 leerlingen. De geschiedenis van de school gaat terug naar 1761. Vanaf dat moment is bekend, volgens de archieven, dat de school werd erkend en gesubsidieerd door de gemeente. In 2011 vierde de school haar 250-jarig bestaan. Daarmee is het de oudste school van Overijssel die nog bestaat. Aan dat bestaan komt nu, vier jaar later, dus een einde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.