eagles legt kenny teijsse vast

Go Ahead Eagles heeft Kenny Teijsse vastgelegd. De 22-jarige linksback komt transfervrij over van FC Utrecht, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan Sparta.

Op de website van de Eagles laat Teijsse weten dat hij altijd al het gevoel had ooit in Deventer te spelen: “Sinds Bart Vriends naar Go Ahead ging, ben ik die club gaan volgen. Bart en ik speelden in de A1 van FC Utrecht samen, later in het tweede, we zijn goed bevriend geraakt. Vanaf de dag dat hij een Eagle werd en ik dat zo volgde, dacht ik: dát is nou een club die bij mij past, ooit ga ik dáár spelen. Dat wist ik gewoon. Die sfeer, dat publiek, dat stadion, dat leek me geweldig. Het moet zo zijn: nu ga ik er spelen, met Bart, hoe mooi is dat?”

Teijsse tekent in Deventer een contract voor één jaar met de optie voor nog een seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.