drie nieuwe tenues voor go ahead eagles

De nieuwe tenues van Go Ahead Eagles zijn sinds woensdag in de webshop te bestellen. Ditmaal zijn het er niet twee, maar drie. Naast een nieuw rood-geel thuistenue en een paars uittenue gaan de Eagles dit seizoen bij bekerwedstrijden spelen in een speciaal ontworpen witte outfit.

De nieuwe lijn is herkenbaar aan de skyline van Deventer. Op de borst prijkt de naam van Drukwerkdeal.nl, dat onlangs het sponsorcontract met de club verlengde. Woensdagavond speelt Go Ahead Eagles voor het eerst in het nieuwe tenues tijdens de openingswedstrijd van het oefenprogramma tegen Terwolde.

De voorverkoop van de shirts loopt alleen via de website, zie https://webshop.ga-eagles.nl/. De bestelde shirts worden vanaf augustus verstuurd.

Nieuwe broeksponsor

Naast de nieuwe shirts, is er ook een nieuwe broeksponsor. Vanaf komend voetbalseizoen siert de naam van WeMessage de voor- en achterzijde van de thuis- en uitbroeken. WeMessage is een full service web en marketing bureau uit Deventer.

Murat Gumrukcuoglu van WeMessage op de site van Eagles: “Wat is er voor een Deventer bedrijf nou mooier dan sponsor zijn van Go Ahead Eagles? Supporters en ondernemers staan ook komend seizoen als één man achter de club. Die clubliefde is ongekend en daarom zijn wij trots dat we broeksponsor mogen zijn”.

Maar dat is niet alles. “We hebben de opdracht gekregen om de officiële Go Ahead Eagles app te ontwikkelen. Zo blijven de supporters komend seizoen op de hoogte van alle nieuwtjes over de club.”

Voetballers en ondernemers willen hetzelfde: een toppositie behalen. Murat: “De voetballers kunnen we niet begeleiden, ondernemers wel! Met online marketing, websites, webshops en apps helpen wij bedrijven scoren op internet”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.