discozwemmen bij zwembad de tippe

In het Zwembad De Tippe in Heino wordt aanstaande vrijdag een gezellige discoavond gehouden. In samenwerking met carnavalsvereniging de Sökkestoppers en Zwembad de Tippe zal het zwembad voorzien worden van discomuziek en sfeerverlichting. ,Een mooie ludieke actie van beide organisaties”, vertelt Ben Groot Beumer van de Sökkestoppers enthousiast.

,,Op dit moment is het best mooi weer en draaien we de vrijwilligersweek, waarbij we ’s avonds de kassa en de entree bemannen. Om er nog een extra carnavalstintje aan te geven willen we afsluiten met een heuse discoavond m.m.v. DJ Pascal. We nodigen Wethouder Gosse Hiemstra, Burgemeester Martijn Dadema en alle fracties uit om vrijdag ook mee te zwemmen”. Het discozwemmen is van 18.30 tot 21.00 uur en vanaf 20.15 uur begint het ballonfestijn.

Jeugd Prinses Julia en Prins Jort I en hun adjudanten en gevolg zullen ook acte de présence geven en zwemmen een aantal baantjes mee. Er wordt de normale toegangsprijzen berekend. Zwembad De Tippe is gevestigd aan de Brinkweg 11 in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.