dikke cheque voor hospice in raalte

Het Oranje Fonds heeft 30.000 euro toegezegd voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten van het nieuwe hospice aan de Monumentstraat in Raalte. “Wij zijn erg ingenomen met deze ondersteuning”, zegt Jos Elshof, voorzitter van de stichting. . Begin deze maand is het nieuwe hospice in gebruik genomen en zijn de eerste gasten ontvangen. “De inrichting heeft een passende warme uitstraling gekregen.”

Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door steun van dit fonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Het Oranje Fonds wil enerzijds sociale samenhang en anderzijds sociale participatie bevorderen. Jaarlijks geeft het Oranje Fonds financiële ondersteuning aan ruim 7.000 initiatieven in het hele land. Initiatieven die veelal voortkomen uit ideeën van vrijwilligers en die alleen door hun inzet mogelijk zijn.

Stichting De Cirkel is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen in de terminale fase van hun leven, zowel bij de mensen thuis als in het hospice in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.