demmers blijft hoofdtrainer ga eagles

Dennis Demmers blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De geboren Deventenaren heeft het afgelopen seizoen een dermate positieve indruk gemaakt dat de clubleiding ondanks de degradatie vertrouwen houdt in Demmers.

Dat meldt de club op haar website.

Adrie Steenbergen, binnen de RvC verantwoordelijk voor voetbalzaken is blij met het behoud van dezelfde hoofdtrainer: “Wij zijn heel blij dat we Dennis hebben vastgelegd”. Die blijdschap wordt gevoed door de overtuiging die binnen de club heerst dat Demmers op zeer vakbekwame wijze trainingen leidt, wedstrijden voorbereidt en spelers beter maakt. Zowel intern als extern werd dit door betrokkenen bevestigt, waarbij ook bepalende spelers unaniem positief over de trainer oordeelden.

Demmers zelf is ook content: “Mijn ambitie is altijd geweest in het betaalde voetbal als hoofdtrainer te werken. Go Ahead Eagles zit als Deventenaar in mijn hart. De afgelopen maanden was het lastig om in zo’n moeilijke situatie terecht te komen en wat er is gebeurd, is kei- en keihard. Maar nu is mijn ambitie zo goed mogelijk te presteren en zo hoog mogelijk te eindigen in het komende seizoen, waarbij het voor een trainer altijd heel fijn is om vanaf de voorbereiding aan een nieuw, goed seizoen te kunnen bouwen. Waarbij het echt fantastisch is dat ons publiek ons zo steunt, zo trouw blijft en massaal zijn of haar seizoenkaarten verlengt. Dat moeten wij in het veld gaan belonen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.