da heino en de vrolijke aap sluiten

Vanaf zaterdag 20 juni staat de winkel volledig in het teken van de opheffingsuitverkoop. Naar verwachting gaat op zaterdag 1 augustus de winkeldeur definitief dicht. In die periode is er overigens nog wel een speciale dag. “Op vrijdag 3 juli heb ik vijftien jaar de DA-winkel. Dat vieren we met een hapje en een drankje met onze klanten. En daarnaast willen we natuurlijk ook onze Vrolijke Aap-klantjes bedanken. Dus als ze op deze dag zomervakantie krijgen, kunnen ze dat direct vieren bij de Vrolijke Aap.”

Wat er die dag te doen is voor de kinderen, is nog niet bekend. De kinderen van Marloe en haar man John zijn daar al druk over aan het brainstormen. Wat al wel zeker is, is dat Clown Knapie komt, je kunt aan de slag met glittertattoos, goochelen, figuurballonnen en zelfs de levende Elsa van Frozen komt. Het wordt een fantastisch kinderfeest!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.