cursus korte levensverhalen schrijven

Schrijftrainer en tekstschrijver Monique van Klaveren start vanaf 1 juli met de cursus ‘Korte verhalen schrijven over uw leven’. Deze cursus is bedoeld voor senioren en wordt georganiseerd in het Dorpshuus van Heino.

“Schrijven houdt de geest in beweging”, legt Monique uit. “Bovendien is het vaak erg prettig om op te schrijven wat u bezighoudt of om uw herinneringen aan het papier toe te vertrouwen.” Tijdens de vier bijeenkomsten op woensdagmorgen (10.00 – 11.30 uur) krijgen de deelnemers tips en leuke oefeningen. Uiteraard gaan zij zelf ook aan de slag.

De kosten zijn €50,00, inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via het Dorpshuus aan de Marktstraat 7 in Heino, te bereiken via 0572-700212 of staging2.dorpshuusheino.nl. Ervaring is niet nodig. De cursus is geschikt voor elke zestigplusser die van schrijven houdt. Benieuwd naar de docent? Kijk op staging2.tekstbureauklavertje4.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.