creatief in en rond haarle

In Haarle bruist het op zaterdag 4 en zondag 5 juli voor de derde keer van de creativiteit met het evenement Creatief in en rond Haarle. Tal van hobbyisten en verzamelaars laten zien wat ze aan talenten in huis hebben.

Zo kunnen bezoekers zich laten informeren over glas in lood, tuinieren, keramiek, handwerken, schilderen en nog veel meer. Het grote verschil met ander hobbybeurzen is dat bezoekers tijdens een wandeling door het dorp bij veel van de deelnemers aan huis komen omdat zij hun hobby thuis presenteren of exposeren.

Daarnaast zijn er enkele groepslocatie ’s waar deelnemers hun expositie hebben ingericht.

Al deze creativiteit wordt op bepaalde tijden omlijst met optredens van koren en muziekgroepen. Het begin – en eindpunt van de creatieve wandeling door het rustieke dorp is op het mooie gerenoveerde kerkplein. De organisatie hoopt dat bezoekers na het zien van de creatieve creaties zelf ook zin krijgen om creatief aan de slag te gaan. ‘‘Want een mooie hobby is een welkome aanvulling in het zo vaak drukke bestaan.’’

De creatieve dagen zijn op zaterdag en zondag 4 en 5 juli van 10.30 tot 16.30 uur. En vindt u een dag te kort om alles te bekijken, dan komt u gewoon nog een dag, want uw toegangskaartje ( € 3.—p.p. vanaf 12 jaar ) is twee dagen geldig. Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.