Home / archiefcentraal / coop luttenberg opent deuren

coop luttenberg opent deuren

De nieuwe Coop supermarkt in Luttenberg is deze week geopend. In een feestelijk setting waarbij onder meer muziekgroep De Stroatkjals en de voormalig buren uit Raalte, meneer en mevrouw Lammers, aanwezig waren.

De Coop is gevestigd aan de Butzelaarstraat. In diezelfde straat brak vrijdagavond, slechts enkele dagen na de opening van de supermarkt, brand uit bij veevoederbedrijf Booijink. Ondanks die gebeurtenis is de Coop nog goed bereikbaar. Via het eerste gedeelte van de butzelaarstraat, de hele wispelweg en de lemelerweg. Het laatste gedeelte van de butzelaarstraat net na Spoolder is afgesloten. Het schaartje is lopend wel bereikbaar.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.