coenen bij eerste nederlandse ufc uitzending

Marloes Coenen, Mixed Martial Arts vechtster en geboren in Olst, zit nog tot 23.30 uur vanavond aan tafel bij de eerste uitzending van de Ultimate Fighting Championship (UFC) bij de live zender van FOX. Dit is de eerste uitzending over MMA sinds FOX de UFC naar Nederland haalde. Een programma over MMA met Nederlandse commentatoren en gratis te kijken als je FOX ontvangt.

Marloes is de beste vrouwelijk MMA vechtster van Nederland en staat internationaal in de top drie van de featherweight klasse. Daarnaast is ze ook betrokken bij de sportregulering van MMA in Nederland. Tijdens de uitzending laat ze haal vaardigheden al even zien op Waldemar Torendstra, die ook aan tafel zit. Ze doet bij hem een verwurgingen voor.

MMA lijkt in Nederland op het punt van doorbreken te staan. In andere landen is de sport zo groot als voetbal bij ons. Marloes: ”Voor de komende twintig, dertig jaar… Ik wil het naar het niveau van voetbal hebben.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.