Home / archiefcentraal / clubweekend mtb cycling zeer geslaagd

clubweekend mtb cycling zeer geslaagd

Na het pannenkoeken eten hebben we MBT-memory gespeeld. Bij goed omgedraaide kaarten mocht het team een fietsonderdeel opzoeken en uiteindelijk proberen zo snel mogelijk de fiets in elkaar te zetten. Omdat de kinderen met fietsbanden aan elkaar waren verbonden moest er goed worden samengewerkt. Dit ging erg goed. Na het drinken met iets lekkers, was het natuurlijk op de slaapkamers ook nog lang gezellig.

Zaterdagmorgen hebben de kinderen de mountainbikeroute van Hardenberg gefietst. Dankzij de fietsaanhanger van WRbikes konden alle fietsen mee. Er zaten mooie hindernissen in de ruim 20 kilometer lange route die iedereen wist te trotseren. Na het eten in Lemele en het ‘Ren je rot –spel’ hadden de kinderen veel zin om te zwemmen in het buitenzwembad bij de groepsaccommodatie.

Na inspanning komt ontspanning. Het was dus geweldig dat we ook nog gebruik konden maken van de grote hottub bij het familiehuis. We hebben het weekendje afgesloten met een barbecue waarna de ouders de kinderen met veel verhalen en een volle maag weer hebben opgehaald.

We vonden het een erg gezellig weekend met jullie!

De trainers en begeleiders van Cycling Lemelerveld, MTB Jeugdafdeling”

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.